De praktijk is iedere werkdag geopend van 08.00 uur tot 17.00
Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag van 08:30 tot 12:30 uur. Van 15:00 tot 16:30 uur is er spreekuur voor spoedeisende zaken, die dezelfde dag beoordeeld moeten worden.
Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken.
De assistente vraagt bij het maken van een afspraak naar de reden van uw komst, dit om voor u op de juiste termijn een afspraak in te plannen en voldoende tijd voor u te reserveren. Het kan ook voorkomen dat de assistente u zelf een medisch advies geeft (eventueel na overleg met de huisarts), een afspraak maakt voor het telefonisch spreekuur of het spreekuur van de praktijkondersteuner.
De assistente is verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.
Meer vragen
Een standaard consult duurt 10 minuten, indien u meerdere vragen heeft, geef dit door aan de assistente. Zij reserveert dan meer tijd voor u en voorkomt langere wachttijden voor anderen.
Patiënten die lijden aan hart- en vaatzieken, diabetes mellitus type 2 en/of COPD worden regelmatig door onze praktijkondersteuners gecontroleerd om ervoor te zorgen dat deze ziekten zo goed mogelijk worden behandeld en te voorkomen dat er complicaties optreden.
Voor overbelasting en psychosociale klachten kunt u terecht bij de praktijkondersteuner GGZ.
Speciaal voor de kwetsbare ouderen in de praktijk hebben we een praktijkondersteuner ouderenzorg.
Wilt u de arts telefonisch spreken dan kan dit worden afgesproken via de assistente.
Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent.
De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt.
In de praktijk zijn de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling beter.
Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.
Tekst volgt. Tekst volgt. Tekst volgt. Tekst volgt. Tekst volgt. Tekst volgt. Tekst volgt. Tekst volgt. Tekst volgt. Tekst volgt.
De spoedpost is bedoeld voor acute spoedeisende medische hulp. Dat is zorg die niet kan wachten tot de volgende dag of na het weekend.
Voordat U naar de huisartsenpost gaat altijd eerst bellen voor een afspraak. In overleg met de triagiste wordt bepaald welke zorg verleend wordt.
Telefoon:
0475-771771
Adres:
Nassaustraat 79, 6043 EB Roermond
Openingstijden:
– Weekdagen: 17.00 uur – 8.00 ‘s ochtends
– Weekenden en feestdagen: gehele dag geopend
Door onze WebApp heeft u altijd inzicht in uw eigen medische gegevens: bekijk bloeduitslagen en specialistenbrieven, lees wat uw huisarts u heeft geadviseerd. Daarnaast kunt u herhaalmedicatie bestellen, een afspraak plannen of om een e-mailconsult vragen.
Wij zijn open voor nieuwe inschrijvingen. Vul met formulier volledig in. U ontvangt binnen 72 uur een bevestiging van onze praktijk per mail.
Heeft u nog verdere vragen? Dan kunt u een telefonische terugbelafspraak maken.
Neem hiervoor contact op met onze doktersassistente.
Via Mijn Medisch Dossier is het mogelijk om inzage in uw medisch dossier te verkrijgen. Het is mogelijk om inzicht te verkrijgen in onderstaande punten:
Bij minder dringende klachten kunt ons een e-Consult sturen. Onze praktijk beantwoord uw vraag dan meestal binnen 48h. Omdat u niet belt scheelt dit ons inkomende telefoontjes en helpt dit ons om drukte te spreiden.
Neem contact op met de doktersassistente of klik op de knop
U kunt via deze website uw eigen chronisch actieve medicatie herhalen. Als u langere tijd één of meerdere medicijnen gebruikt, heeft de apotheek speciaal voor u een gratis service: zij zorgen ervoor dat uw medicijnen op een vooraf afgesproken tijdstip klaar staan.
Uw huisarts zet alle informatie over uw gezondheid in de computer. Dat heet een medisch dossier. De huisarts zet er bijvoorbeeld in welke ziektes u heeft, welke onderzoeken en behandelingen u heeft gehad en welke medicijnen u gebruikt. Zo staan uw medische gegevens allemaal bij elkaar.
Je (huis)arts en je apotheken kunnen hun computer aansluiten op het Landelijk Schakelpunt (LSP). Via het LSP kunnen ze jouw belangrijkste medische gegevens delen. Een andere zorgverlener kan die medische gegevens bekijken. In onderstaande video wordt kort uitgelegd hoe het LSP werkt als je op de huisartsenpost komt.